25 november 2022
Rowan Hattu

Gaan we een Heel Holland Bakt VIPS-seizoen krijgen? 

Begin deze maand kondigde Omroep MAX aan dat we vanaf 19 december weer kunnen genieten van een gloednieuw seizoen van Heel Holland Bakt. De grote vraag is dan natuurlijk altijd: wie zijn de nieuwe kandidaten? Wellicht hebben wij een klein vermoeden, aangezien niemand minder dan Famke Louise in haar Instagram-stories te zien is in een Heel Holland Bakt-schort. Gaan we een Heel Holland Bakt VIPS-seizoen krijgen? 

Jubileumseizoen

In de aankondiging van het tiende seizoen, beloofde Omroep MAX al dat het een ‘spectaculair jubileumseizoen’ gaat worden, maar dat ze verder nog geen nadere toelichting over specifieke details van het tiende seizoen konden geven. Daarnaast kondigden ze aan dat de deelnemers van het nieuwe seizoen pas later bekend worden gemaakt. Toch duurt het nog een kleine drie weken voordat het jubileumseizoen van start gaat, en met de hint van Famke Louise draaien de geruchtenmolens overuren.

Famke Louise Heel Holland Bakt

BN’ers

Hoewel er dus gespeculeerd wordt dat er een mogelijk seizoen aan zit te komen met BN’ers, waren daar in 2021 de meningen over verdeeld. Omroep MAX-baas Jan Slagter vertelde toentertijd in een radioprogramma dat hij het niet ziet zitten om een seizoen van Heel Holland Bakt in het teken van BN’ers te zetten. “Waarom moet het altijd met bekende Nederlanders? Het mag wel een tandje minder”, aldus de Omroep Max-baas.

Slagter vindt juist dat programma’s met onbekende Nederlanders veel leuker zijn. Al liet hij wel weten dat je er soms niet aan ontkomt en dat dit ook niet erg is. Het mooiste aan het werken met onbekende mensen vindt de Omroep MAX-baas dat de kijker zich juist kan herkennen in degenen die op televisie komen. Toch lijkt Jan Slagter nu misschien toch een beetje te zijn bijgedraaid. Kunnen we een Heel Holland Bakt VIPS-seizoen verwachten? Het blijft op dit moment alleen nog maar gissen. We zullen moeten afwachten wanneer de deelnemers bekend worden gemaakt. Wij zijn in ieder geval heel erg benieuwd!

Lees ook: Op deze datum begint het nieuwe seizoen van Heel Holland Bakt

Artikel bewaren? Pin hem op Pinterest.

Bron: Instagram, Veronica Superguide, NPO Radio 1 | Beeld: Instagram, © Roland J Reinders/MAX