24 mei 2024
Hanna Mellema

Wat een koopje!

Voor bijzondere tools en handige keukenmachines hoeven we allang niet meer jarenlang te sparen: de Action is de go-to plek voor goedkope maar fantastische items. Van serviessets tot aan multicookers, inmiddels is er bijna niks wat je hier níet kunt vinden. Ook nu weer komt de winkel met een ge-wel-dig nieuw apparaat: een stijlvolle heetwaterdispenser! 

Kopje thee

Wij zijn gek op thee. Lekker ‘s winters met een dekentje op de bank kruipen en een dampende kop thee, of ‘s zomers juist een verfrissende muntthee op het terras. Heerlijk! De dag beginnen met een kop thee is wat ons betreft een goede start van de dag, maar soms maakt de waterkoker een hoop herrie en duurt het eventjes tot het water heet is. Ook staat de waterkoker weleens onhandig op het aanrecht – en laten we eerlijk zijn, het is meestal ook niet het mooiste apparaat.

Heetwaterdispenser

Gelukkig hebben we nu de oplossing voor je, namelijk de heetwaterdispenser van Tomado. De dispenser heeft een ruim reservoir van maar liefst 2,5 liter. Binnen enkele seconden meerdere koppen thee zetten kan dus prima met dit apparaat! Perfect voor gezellige theekransjes a lá Bridgerton met vriendinnen, maar ook hartstikke handig voor wanneer je veel visite over de vloer hebt. Ook vroeg in de ochtend is dit apparaat een uitkomst, want hij maakt lang niet zoveel kabaal als een waterkoker.

Het apparaat heeft een ingebouwd waterfilter wat ervoor zorgt dat het water gezuiverd wordt. De dispenser is naast het zetten van thee, ook praktisch in gebruik door het afneembare lekbakje dat je eenvoudig kunt schoonmaken. Geen last van geknoei dus! Enne, ook niet geheel onbelangrijk: hij staat hartstikke stijlvol in je keuken.

Beeld: Action

Action

Deze fancy waterkoker is gewoon bij de Action te koop, en dat ook nog eens voor een fijn prijsje. Voor €39,95 scoor je de dispenser namelijk al. Je haalt hem gewoon bij de Action vlak bij jou in de buurt, maar je kunt hem ook online bestellen.

Lees ook: Action verkoopt nu een dubbele airfryer voor een koopje

Artikel bewaren? Pin hem dan op Pinterest!

Bron: Grazia, Action | Beeld: Pexels