11 januari 2024
Redactie Kookfans

Hoe leuk!

Action komt regelmatig met nieuwe handige producten of leuke hebbedingetjes. Na de viral serviesset hebben ze hun assortiment nóg meer uitgebreid. Namelijk met een prachtige beker-en kommenset. Oeh!

Beker- en kommenset

Het prachtige serviesset van de Action ging tijden viraal, waardoor de Action-webshop voortdurend drukbezet was. Het was dan ook niet gek dat de serviesset telkens binnen no-time was uitverkocht. De reden dat deze serviesset dan ook zo immens populair bleek te zijn, was omdat ze heel wat weg hadden van het HK Living servies. Enne, daar houden we van! En laat de beker- en kommenset van de Action nou ook wat weg hebben van dit populaire merk. En dat voor een prijsje van nog geen €30!

Beker- en kommenset Terre opgestapeld

Action

Veelzijdigheid ten top

Ben jij dus nog op zoek naar een mooie beker- en kommenset? Dan zit je bij de Action goed. Deze set bestaat uit zes grote bekers, zes kleine bekers en zes kommen. Elk versierd met prachtige earthy details welke – volgens de Action-website – ‘een vleugje elegantie toevoegt aan jouw eet- en drinkervaring’. Oh ja, én de 18-delige set bestaat ook nog uit drie verschillende kleuren. Hoe geweldig?

De beker- en kommenset zijn met veel zorg gemaakt, zo vermeldt de website. Het ontwerp is vaatwasserbestendig, waardoor je gedag kan zeggen tegen de handafwas. Maarre, dat is niet alles, ook is de gehele set oven- én magnetronbestendig! Zo kunnen ze tegen een temperatuur van 250 graden Celsius.

Lees ook: Huh: is havermelk nu ineens slecht voor je?

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Action, Grazia | Beeld: Adobe Stock