16 mei 2024
Rowan Hattu

Dat wordt rennen!

Ben jij groot fan van een airfryer, maar heb jij de juiste nog niet gevonden? Wellicht hebben wij de oplossing voor je. Action verkoopt namelijk een dubbele smartfryer voor een prikkie. Neem dus snel een kijkje!

Dubbele smartfryer

Met deze dubbele smartfryer wordt gezond en lekker ‘koken’ wel heel makkelijk. Dankzij de twee mandjes kun je bijvoorbeeld kip en frietjes tegelijkertijd klaarmaken, zonder dat de geuren en smaken zich mengen. En dit alles zonder een druppel olie toe te voegen! Het apparaat heeft een vermogen tot maar liefst 2400 watt, bevat twaalf vooraf ingestelde programma’s, de twee mandjes van 3,6 liter zijn individueel instelbaar en heeft een temperatuurbereik tot 200 °C. Van kip tot muffins en van pizza tot fruit: het kan allemaal in de smartfryer worden bereid.

Enthousiast geworden? Snappen we. Meteen op de fiets of in de auto stappen en naar de dichtstbijzijnde Action racen is echter niet nodig. De dubbele smartfryer is namelijk alleen online verkrijgbaar en kost €77,95.

airfryer action

Beeld: Action

Makkelijk in gebruik

Heb je nog nooit eerder met een smartfryer gewerkt? Geen zorgen. Het apparaat is erg gebruiksvriendelijk en de twaalf vooraf ingestelde programma’s maken het je al helemaal gemakkelijk. Toch liever zelf de controle in handen houden? Ook dat kan. Beide kanten zijn qua tijd en temperatuur apart van elkaar in te stellen naar jouw voorkeur.

Schoonmaken

Ook het schoonmaken van de dubbele smartfryer is een eitje. Alle onderdelen kunnen namelijk gewoon in de vaatwasser. De mandjes zijn voorzien van handvatten met zogenaamde cool touch-technologie. Dat betekent dat je ze veilig kunt vastpakken zonder je handen te verbranden. Hierdoor kun je alles meteen na gebruik in de vaatwasser zetten, zodat het binnen no-time klaar is voor het volgende gebruik. Ideaal!

Lees ook: Aha! Op deze manieren kan je gnocchi bereiden

Artikel bewaren? Pin hem op Pinterest!

Bron: Dingen Voor Vrouwen | Beeld: Action, Adobe Stock