04 maart 2024
Hanna Mellema

Dit wordt gevierd met een nieuw nummer van rapper Donnie

Deze week is het de Nationale Week Zonder Vlees & Zuivel. Om die week goed in te luiden, introduceert de Vegetarische Slager nu een nieuw product: de Cordon Blij! Enne, dit nieuwe product wordt gevierd met een speciaal nummer door rapper Donnie, genaamd ‘De Vegetarische Schlager’. Hoe leuk!

Vegan Cordon Blij

De Cordon Blij biedt de bekende sensatie van de cordon bleu: een knapperige buitenkant en een romige kern van vegan ham en plantaardige kaas. Deze plantaardige cordon bleu is gemaakt op basis van soja en verrijkt met vitamine B12 en ijzer. Lekker én gezond dus! Of je hem nou bereidt in de pan, de oven of de airfryer: dankzij de verschillende lagen en het goudbruine korstje doet de Cordon Blij écht niet onder voor een ‘normale’ cordon bleu.

Traktatie voor iedereen

Met dit nieuwe product hoopt De Vegetarische Slager zo veel mogelijk mensen blij te maken. Valerie Vos, Country Business Lead, vertelt: “Omdat de Cordon Blij een échte smaaksensatie is, maken we er een groot publiek mee blij. Van vegans tot carnivoren; iedereen kan weer als vanouds van deze traktatie genieten. Die boodschap willen we tijdens de Nationale Week Zonder Vlees en Zuivel richting zoveel mogelijk vleesliefhebbers uitdragen. Je hoeft niets te laten schieten; in plaats van zonder vlees kun je kiezen voor plantaardig vleesch.”

Rapper Donnie

Om de Cordon Blij op feestelijke wijze te introduceren, heeft rapper Donnie een levenslied in de vorm van een schlager geschreven: De Vegetarische Schlager. Het nummer brengt een ode aan het nieuwste product van De Vegetarische Slager. Bekijk de videoclip hieronder:

Kan jij ook niet wachten om deze nieuwe traktatie te proeven? De Cordon Blij is beschikbaar in het koelversschap bij Jumbo en Albert Heijn tegen een adviesprijs van €4,79.

Lees ook: Te lekker om niet te proeven: Unox lanceert vernieuwde vegetarische rookworst

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron & Beeld: De Vegetarische Slager, YouTube