19 april 2022
Sanne

Er werd weer een hoop gelachen op Twitter

Heel Holland Bakt is niets zonder taart, André en… Twitter! Tijdens de vijfde aflevering deelden fans weer massaal hun mening over de kandidaten en hun baksels op social media. Wij zetten de leukste tweets voor je op een rij!  

Engeland

De vijfde aflevering van Heel Holland Bakt stond in het teken van Engeland. Van een Engelse pie tot gingerbread huisjes en een upside down-cakeje: het was weer genieten van alle creatieve baksels. En hoewel wij vooral onder de indruk zijn van ieders bakkunsten, waren fans druk aan het tweeten over de aflevering. Wij hebben de leukste tweets onder de hashtags #HHB en #heelhollandbakt voor je verzameld. Kijk mee!

De leukste tweets

De uitzending begon meteen met een teleurstelling voor Ron.

De thuisbakkers geven hun baksels altijd de meest creatieve namen. Jacco heeft ook een leuke suggestie voor de postzegel-pie van Enzo.

https://twitter.com/Jacco6345789/status/1515409921117929478

Voor André, Janny en Robèrt is het vooral vaak wachten, wachten, wachten terwijl de bakkers hun werk doen. En tja, dan zijn die Engelse dropjes wel héél verleidelijk.

Het thema wordt zelfs naadloos overgenomen op Twitter!

André leverde ook deze aflevering weer zijn eigen, hilarische, bijdrage tijdens de jurering.

En ook een toepasselijke woordgrap kan niet ontbreken.

Oeps!

We hebben weer heel wat kunnen lachen in aflevering 5 van Heel Holland Bakt. Helaas moest was er ook weer één bakker die de tent moest verlaten. Maar niet getreurd, want de volgende aflevering zit ongetwijfeld weer vol heerlijke baksels, positiviteit en humor!

Lees ook: Lezen maar: Heel Holland Bakt komt met een nieuw bakboek

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Twitter | Beeld: MAX / © Roland J Reinders