23 november 2023
Sara Bergsma

Dat wordt weer smullen!

Net zoals wij, kijken veel mensen al lange tijd uit naar de terugkeer van Heel Holland Bakt. En er is goed nieuws: het ultieme zondagavondprogramma heeft namelijk aangekondigd wanneer het nieuwe seizoen van start gaat.

28 januari

Liefhebbers van het populaire programma Heel Holland Bakt kunnen zich alvast gaan verheugen op een gloednieuw seizoen. In het nieuwe seizoen gaan de bekende gezichten André van Duin, Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven opnieuw op zoek naar de meest getalenteerde thuisbakker van Nederland. Vanaf zondag 28 januari kunnen kijkers wekelijks genieten van nieuwe afleveringen boordevol bakplezier. Het aankomende seizoen is alweer het elfde (!) seizoen van het knusse kijkcijferkanon.

Winnares vorig seizoen

Na acht afleveringen, tien kandidaten en een hoop baksels was het vorig seizoen uiteindelijk Mercedes die de finale van het jubileumseizoen van Heel Holland Bakt won. Een aantal maanden later, opende de winnares haar eigen zaak in Rotterdam samen met haar zus, genaamd: Bakkit.

Compleet zoals we van de ambitieuze blondine hadden verwacht, hield het concept niet op bij het aanbieden van een lekker taartje. Zo liet ze op Instagram weten: ”Als voormalig thuisbakker weet ik als geen ander waar jij tegenaan loopt als je thuis in de keuken staat. Bij Bakkit delen wij graag onze kennis en ervaring om jouw thuisbak skills naar een hoger niveau te tillen. (…) Naast de lekkerste producten kun je bij Bakkit ook terecht voor workshops en masterclasses!” En net zoals tijdens het programma, maakt ze nog steeds de meest heerlijke creaties.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door BAKKIT (@bakkit.nl)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door BAKKIT (@bakkit.nl)

Nieuw seizoen

In het aankomende seizoen van Heel Holland Bakt stappen opnieuw tien fanatieke deelnemers de bakarena in om de titel van ultieme thuisbakker te veroveren. Onder het strenge toezicht van de professionele jury worden hun bakvaardigheden op de proef gesteld. Het belooft weer een seizoen vol uitdagingen en culinair talent te worden. Wij kunnen niet wachten!

Lees ook: Wil je proeven: kruidnoten met de smaak van je favoriete cocktails

Wil je dit recept bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard, Instagram @bakkit.nl | Beeld: Adobe Stock