04 januari 2018
Maayke

Kijk en oordeel zelf…

Bij een nieuw jaar horen natuurlijk allerlei nieuwe foodtrends. Het jaar 2018 is nog maar net begonnen en nu al is er een bijzondere foodtrend opgedoken, maar of wij gelijk al fan zijn bij het idee van de ‘croissushi’? Nee, wij zijn nog niet helemaal overtuigd… Bij deze bizarre combinatie wordt sushi verwerkt in de authentieke Franse croissant. Maar hé; wie niet waagt, wie niet wint, toch? 

Veel mensen op het internet zijn lyrisch over dit nieuwe ontbijtje.

Croissushi
Sushi? Ja. Croissants? Ja. Een combinatie hiervan? In San Francisco, Los Angeles en Seoul zijn verschillende filialen te vinden van Mr. Holmes Bakehouse. De eigenaar van deze bakkersketen kwam op het idee om een croissant te vullen met onder andere zalm, wasabi, gember, nori en sesamzaadjes. Hierbij is de ‘croissushi’ begin 2018 ontstaan. Om de hele beleving compleet te maken wordt het broodje geserveerd met sojasaus.

Foodtrend 2018
De ‘croissushi’ staat in Amerika ook wel bekend als de California Croissant. En de mensen op internet smullen bij het idee van dit broodje. Mede hierom wordt gedacht dat deze croissant nu dé foodtrend van 2018 is. Toch zijn wij nog steeds niet helemaal overtuigd… Wat denk jij? Zou jij het aandurven deze ‘croissushi’ in het nieuwe jaar te proberen?

Lees ook: Dit worden de foodtrends van 2018, ga jij ze proberen?

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Flair | Beeld: Dailyfoodfeed, Instagram