Coop Supermarkten roept per direct dit vleeswaar terug door productiefout

23 oktober 2019
Maayke

Het product kreeg de verkeerde verpakking van een ander product 

De Nederlandse supermarktketen Coop Supermarkten is genoodzaakt om een voedselwaarschuwing uit te zetten. In de oproep waarschuwt de supermarkt voor een product met een productiefout. Het product bevat de verkeerde verpakking en daarom kloppen de ingrediënten op het etiket niet. Mensen met allergieën kunnen gevaar lopen bij het consumeren van het product.

Heb jij dit product onlangs nog bij de Coop gekocht?

Coop Supermarkten

Een belangrijke veiligheidswaarschuwing vanuit Coop Supermarkten. In de Coop Kipfilet gedroogde tomaat zit daadwerkelijk het product Coop gegrilde kipfilet. De gegrilde kipfilet bevat het allergeen melk en dit allergeen staat niet vermeld op de verpakking van de Coop Kipfilet gedroogde tomaat. Mensen met een koemelkallergie lopen gevaar bij het consumeren van de kipfilet.

Kipfilet

Mensen met een koemelkallergie kunnen diverse gezondheidsklachten krijgen na het consumeren van de kipfilet. De supermarkt vraagt consumenten daarom ook om het product zo spoedig mogelijk terug te brengen naar de winkel. Het betreft het product Coop Kipfilet gedroogde tomaat 100 gram met de streepjescode (beginnend met) 2391449****** en een THT 06-11-2019. Consumenten die dit product hebben gekocht krijgen uiteraard het aankoopbedrag retour, ook zonder bon.

coop supermarkten kipfilet terugroep

Lees ook: Buikgriep? Deze vijf dingen kun je het beste eten en drinken

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op het Pinterest

Bron: NVWA | Beeld: Wikipedia, Coop Supermarkten