15 november 2017
Maayke

Hmm, gaan we deze frisdrank écht lekker vinden?

Het is altijd goed om open minded te denken en nieuwe dingen uit te proberen. Waarschijnlijk dacht Pepsi dat wij met z’n allen wel eens toe zijn aan een compleet nieuwe smaakcombinatie in de vertrouwde frisdrank smaak van cola. Maar of ze er bij Pepsi goed aan hebben gedaan om deze smaak uit te brengen? Wij hebben er zo onze bedenkingen bij…

Cola met karamel zeezout smaak?!

De nieuwe smaak
Ja, Pepsi heeft het geflikt en komt nu met een combinatie die je niet zo snel verwacht. Dat we deze smaak verwachten bij onze heerlijke en vertrouwde Tony Chocolonely chocoladereep spreekt voor zich. Maar of we de karamel zeezout-smaak nou ook graag terug willen zien in glaasje cola? Een zout tintje aan cola klinkt niet echt bepaald smaakvol.

Amerika
Of we deze smaak ook in de Nederlandse supermarkt te zien krijgen is nog de vraag. De Pepsi Salted Caramel zal voorlopig alleen in de schappen liggen van de Amerikaanse supermarkten. Voor de liefhebbers die het wel aandurven deze cola een keer te proberen; er in Nederland genoeg winkels die zich specialiseren in Amerikaans zoetigheid, dus de kans is groot dat zij het binnenkort wel in de schappen hebben staan.

Wij zijn benieuwd, zou jij het aandurven om deze smaak straks hier in Nederland te proberen? Laat het ons weten in de reacties!

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Froot | Beeld: Pexels