Coca-Cola krijgt een drastische make-over met nieuwe smaken en blikjes!

coca cola light

Wij kunnen niet wachten!

Coca-Cola hebben wij heel lang geleden al in onze harten gesloten. We zijn gek op Zero, Light en Regular. Het gigantische frisdrankmerk speelt al wat langer met vernieuwingen, maar nu worden de veranderingen wel heel drastisch! Coca Cola Light zal er namelijk heel anders uit gaan zien..

Wij zijn heel benieuwd.

Millennials
We meldden eerder al dat Zero een vernieuwde en verbeterde smaak zal krijgen en nu is Light aan de beurt. Het bedrijf wil de cola aanpassen aan de vraag van millennials. “Zij willen steeds weer een nieuwe ervaring en een avontuur. Light zal door deze verandering altijd aan hun zijde staan,” meldt de frisdrank gigant. Niet alleen de smaak zal veranderen, ook de vorm van het blikje zal veranderen.

Smaken
De nieuwe smaken zijn heel bijzonder. Hoewel we ook oude bekenden terug zien, zijn er ook nieuwe gezichten. Kers blijft en wordt voortaan vergezeld door gember-limoen, bloedsinaasappel en mango. Coca-Cola gaat de nieuwe smaken nu testen in Amerika en Canada en als het daar aanslaat zullen ze verspreid worden over de hele wereld. Wij kunnen niet wachten. Zie hier de nieuwe look van de blikjes!

Lees ook: Aha: dít is waarom cola bij de McDonald’s altijd lekkerder smaakt dan ergens anders!

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest! 

Bron: Coca-Cola | Beeld: pxhere