Dit populaire snoep komt speciaal voor Valentijnsdag met een nieuwe soort!

skittles

Dit wil je niet missen!

Ben jij een echte zoetekauw? Loopt bij het zien van een reep chocolade of een zak winegums het water je al in de mond? Dan mag je dit nieuws echt niet missen, want speciaal voor Valentijnsdag komt het snoepmerk Skittles met een nieuwe soort snoep!

Ook de smaken zijn gewijzigd.

Skittes
Wij kennen Skittles in de kleuren oranje (sinaasappel), rood (aardbei), geel (citroen), groen (limoen) en paars (druif). Het is een heel populair snoepje, dat in de jaren zeventig het Nederlandse snoepschap veroverde. Toch is het snoepje een beetje in de vergetelheid geraakt en daar gaat fabrikant Mars nu verandering in brengen met de heuse Love-mix voor Valentijnsdag!

Limited Edition
Niet alleen de verpakking van deze limited edition Skittles is anders, ook de smaken en kleuren zijn tijdelijk gewijzigd. De snoepjes zijn nu wit, roze en rood van kleur hebben hebben de smaken watermeloen, witte druif, aardbei, kers en Chinese kers. Of deze variant lang verkrijgbaar zal zijn is nog niet bekend, maar wij zijn in ieder geval heel benieuwd naar de smaken. Ga jij ze ook proeven?

Lees ook: Wauw! Coca-Cola Zero wordt helemaal vernieuwd!

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Instagram | Beeld: pxhere