27 november 2020

Staat jouw favoriete chocolademerk ertussen?

Hoewel we inmiddels de meest uiteenlopende adventskalenders kunnen kopen – van wijnkalenders tot kalenders speciaal voor je kat – blijven de traditionele versies met en chocolaatje achter iedere deur ook reuze geliefd. Deze beroemde chocolademerken hebben ook dit jaar een smaakvolle kalender om af te tellen naar kerst. Welke kies jij?

Milka

Milka komt ieder jaar met adventskalenders in alle vormen en maten. Eén ding hebben ze gemeen: ze zitten allemaal vol met de romige alpenmelkchocolade.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Milka (@milka_deutschland)

Lindt

Ben je dol op de luxe chocolade van Lindt, dan kies je natuurlijk voor zo’n mooie goud-rode kalender. Lukt het jou om alle deurtjes gesloten te houden tot 1 december?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Esme (@esmeralda_yii)

Kinder Surprise

Fans van Kinder-chocolade kunnen ook hun hart ophalen. Of je nu een mix wilt van alle soorten Kinder-snoepgoed of exclusief Kinder Surprise-eieren wilt kunnen snoepen in december, alles is mogelijk.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Curuba_cv_ua (@curuba_ua)

Toblerone

De verrukkelijke Zwitserse alpenchocolade mag natuurlijk niet in dit rijtje ontbreken. Uiteraard heeft de adventskalender net als de chocoladeblokjes zelf een driehoekige vorm, die zowel melkchocolade als witte en pure chocolade bevat.

En wat zien we daar naast de Toblerone-kalender? Yes, ook een Maltesers-variant is verkrijgbaar!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Lisa (@applinna)

Ritter Sport

Toch een beetje op wintersport met de Ritter-Sport-adventskalender! Achter ieder deurtje vind je een stukje van de heerlijke, vierkante chocolade.

Leonidas

Jezelf iedere dag trakteren op een praline, waarom ook niet? Met de bonbonkalender van Leonidas wordt heel december een feestje.

Côte d’Or

Het olifantje van Côte d’Or is al helemaal in kerststemming! Ook dit chocolademerk komt met een adventskalender, dus smullen maar.

De verschillende kalenders scoor je in de supermarkt of online.

Lees ook: Hebben: Maltesers komt met een chocoladetruffel adventskalender

Dit recept bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Beeld: Unsplash, Markus Spiske