13 mei 2022

In 3 stappen heb je een heerlijke cocktail

Cocktails hoef je voortaan niet alleen maar buiten de deur te drinken, ook thuis kun je de lekkerste drankjes serveren. TAILS COCKTAILS helpt je een handje en komt met snelle cocktails die de bekende barkwaliteit hebben. Inschenken en genieten maar! 

Gemak én kwaliteit

Wij zijn dol op cocktails, maar vaak moet je er een hoop voor in huis halen om het zelf te maken. Bij TAILS COCKTAILS vinden ze gemak ook belangrijk en ze brengen daarom cocktails op de markt die maar weinig werk nodig hebben. En dat in één fles.

Vijf smaken

Voor elke soort cocktailliefhebber is er een smaak, en het merk brengt dan ook maar liefst vijf smaken op de markt: ‘Rum Daiquirí’ gemaakt met BACARDÍ® rum; de ‘Whisky Sour’ met DEWAR’S® Blended Scotch whisky; de ‘Gin Gimlet’ met BOMBAY SAPPHIRE® gin; en de ‘Espresso Martini Cocktail’ en ‘Passion Fruit Martini Cocktail’, beide gemaakt met 42BELOW® vodka.

Instructies

Elke fles bevat een QR-code die linkt naar een 30 seconden durende ‘how to’-video die de drie eenvoudige serveerstappen voor elke cocktail uitlegt en suggesties geeft voor garnering:

  1. Doe ijs en 125 ml van de TAILS COCKTAIL in een shaker
  2. Shake tot de beker ijskoud is
  3. Schenk de cocktail uit in een glas en garneer naar keuze

Kortom, binnen dertig seconden kun je nippen aan een heerlijke cocktail. De drankjes zijn te koop bij Gall & Gall en Gorillas vanaf €13,99.

Lees ook: Lidl trakteert deze week op appeltaart voor 25 cent

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op het Pinterest!

Bron & beeld: TAILS COCKTAILS