Lidl trakteert deze week op appeltaart voor 25 cent

11 mei 2022
Jaimy Boer

Snel naar Lidl!

Lidl bestaat deze week 25 jaar en pakt groots uit. Met nieuwe producten en veel producten met 25 procent korting. Maar dat is niet het enige, want de supermarkt trakteert haar klanten ook op (afgeprijsde) taart. Yes!

25 cent

Trek snel een sprintje naar Lidl, want daar scoor je deze week een mini-appaltaartje voor maar 25 cent. Je krijgt maar liefst 70 procent korting. De mini-appeltaart komt van de Warme Bakker en bevat verse appelstukjes en roomboter. Dat klinkt toch heerlijk?

Voorwaarden

Voor je de dichtstbijzijnde Lidl binnenstapt, is het handig om te weten dat de appeltaart alleen te koop is bij filialen met een Warme Bakker. Ook geldt er een maximum van 1 taartje. Maar dat mag de pret niet drukken! Bij de Warme Bakker vind je er deze week namelijk ook Milka donuts, met een zoete laag chocolade.

25 jaar

Lidl viert deze week haar 25-jarige jubileum in Nederland en doet dit met een hele hoop aanbiedingen. De supermarkt opende haar eerste filiaal in Uden, in 1997. In Duitsland bestaat het al wat langer en kunnen klanten sinds 1932 al te terecht bij de supermarkt.

Lees ook: Recept: carrot cake pancakes met kokosyoghurt

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op het Pinterest

Bron: Lidl | Beeld: Pexels