07 februari 2018
Sabine


Hier worden we heel blij van

Bestel jij tijdens een bezoekje aan de McDonald’s steevast een Big Mac omdat je dit gewoon het lekkerste broodje van het menu vindt? Dan hebben we fijn nieuws voor je. De McDonald’s komt namelijk met een nóg grotere variant van het populaire broodje.

Jep, de Big Mac wordt nog bigger.

Groter
De Big Mac naar binnen proppen is een hele uitdaging op zich. Het broodje is zo hoog dat je je mondhoeken wel flink op de proef stelt, maar dat is het broodje natuurlijk helemaal waard. Maar met de nieuwe variant gaat het toch wel echt moeilijker worden. De Big Mac wordt namelijk nóg groter. 

Grand Big Mac
We stellen je graag voor aan de Grand Big Mac, de nieuwste aanwinst van het McDonald’s menu. Het broodje is een stuk groter dan de Big Mac zoals we ‘m nu kennen. Vond je de Big Mac eigenlijk al te groot? Geen zorgen, de McDonald’s introduceert -nu ze toch bezig zijn- ook de Mac Jr., een Big Mac, maar dan kleiner. 

Terugkeer
De burger werd in 2014 al tijdelijk verkocht en volgens website Pretty52 was de burger vorig jaar ook al een tijdje te koop in Nederland om te kijken of de grote burger zou aanslaan bij het McDonald’s publiek. Waarschijnlijk was dit het geval want de burger zal weer op het menu komen te staan! Echter weten we helaas niet of de burger terugkeert naar Nederland, maar in het Verenigd Koninkrijk zal de burger zes weken lang te verkrijgen zijn. 

Big Mac

Lees ook: Recept gelekt! Je hoeft niet meer naar McDonalds toe voor een Big Mac, maak hem nu gewoon zelf thuis!

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Pretty52 | Beeld: Videostill YouTube McDonald’s Nederland