28 november 2017
Maayke

Guess who’s back?

Nog geen maand geleden hadden we erg slecht nieuws voor de liefhebbers van de hamburgers van McDonald’s; een van de grootste favorieten zou namelijk tijdelijk van de menukaart verdwijnen. Over welke burger van de populaire fastfoodketen wij het hier hebben? De Big Tasty.


Vele fans van deze populaire hamburger van de McDonald’s reageerden geschokt.

Liefdesverklaring
Op de Facebookpagina van McDonald’s werd het volgende gezegd: “Beste fans, ik moet er éven tussenuit. De komende tijd zal ik dus tijdelijk van de menukaart verdwijnen. Maar treur niet, ik kom terug!” Sommige Big Tasty-fans hadden een complete liefdesverklaring over de burger op Facebook gezet. Misschien dat al deze extreme reacties hebben geholpen voor de Big-Tasty fans, want we hebben geweldig nieuws; de hamburger komt weer terug!

Video
In de onderstaande video dat gedeeld is op de Facebookpagina van McDonald’s lezen verschillende medewerkers van de fastfoodketen de overweldigende reacties op die ze hebben ontvangen na het aankondigen van het slechte nieuws. Sommige reacties zijn wel erg hilarisch, maar blijkbaar hebben ze ook mede daarom bijgedragen aan het terugbrengen van de populaire burger. Dat wordt weer snel een tripje plannen naar je favoriete grote, gouden M!

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Facebook | Beeld: Pexels