30 juli 2020

Voor een maand lang pasta eten krijg je zo’n 5000 euro

Geld verdienen door een hele maand pasta te eten? Dat lijkt iets voor in de categorie ‘te mooi om waard te zijn’. Toch is er niets aan gelogen. Een bedrijf uit Engeland is op zoek naar mensen die niets liever doen dan pasta eten – en willen er grof geld voor betalen.

Droomvacature voor de pastaliefhebber

Het Britse bedrijf Feel doet onderzoek naar een vitaminesupplement en wil weten hoe goed de werking nu eigenlijk is. Hieruit kun je concluderen dat je een hele maand pasta eet en af en toe een vitaminesupplement slikt. Je lichaam wordt in de tussentijd continu gecontroleerd.

Aan deze eisen moet je voldoen

Om te solliciteren voor deze droomvacature moet je aan een paar eisen voldoen. Ben je dol op pasta en eet je het liefst Italiaans? Is geen bord lasagne, tagliatelle of spaghetti veilig bij jou in de buurt? Check, je voldoet al aan de eerste eis. Daarnaast neemt het Engelse bedrijf graag iemand aan die het niet zo nauw neemt met een gezonde levensstijl. Ben jij niet zo’n gezonde eter? Dan ben je voor deze vacature de perfecte kandidaat.

Flink salaris

Het Engelse bedrijf is de minste niet. Om deel te nemen aan de test krijg je een flinke vergoeding – namelijk een salaris van 5500 euro. Sta jij te popelen? Je meldt je hier aan.

Lekker: Romige pasta met citroen en kip

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Grazia | Beeld: Piqsels