22 september 2020

Goed nieuws voor iedereen die geen zuivel wil of mag

Wij zijn altijd blij als Ben & Jerry’s met een nieuwe ijssmaak komt. Wanneer die ook nog eens zuivelvrij is, zijn wij helemaal enthousiast. En eindelijk is het weer zo ver: Ben & Jerry’s komt met een nieuwe zuivelvrije variant! Hieronder vertellen we je hoe die smaakt. 

Non-Dairy Netflix & Chill’d

Komt de naam Netflix & Chill’d je bekend voor? Dat kan kloppen. Ben & Jerry’s bracht deze smaak vorig jaar al uit voor een ultiem avondje Netflixen. Dat was blijkbaar zo’n succes, dat de smaak nu ook wordt uitgebracht in een lactosevrije variant. Compleet met stukjes fudge brownie, pindakaasijs en een sweet & salty pretzel swirl. Hmmm, dat lusten wij wel!

Chip Happens

Daarnaast breidt Ben & Jerry’s haar ‘gewone’ assortiment uit met nóg een smaak: Chip Happens. Dit is een limited edition smaak van chocolade-ijs met chocolade chunks en crunchy chips. Chips? Ja, échte aardappelchips. Wij zijn heel benieuwd hoe dat gaat smaken.

Verkrijgbaar

Je hoeft niet lang te wachten om deze twee nieuwe Ben & Jerry’s-smaken te proeven. Vanaf 28 september zijn ze te bemachtigen bij de Albert Heijn.

Lees ook: Fans van Ben & Jerry’s opgelet: zo maak je een no bake Ben & Jerry’s® ijstaart!

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Ze.nl | Beeld: Videostill YouTube