12 juli 2022

De allergenen staan niet juist vermeld

Heb jij onlangs aardappelsalade met ei gekocht bij Jumbo voor bij de barbecue? Let dan even goed op. De allergenen staan namelijk niet juist vermeld op het etiket. Dit kan gevaarlijk zijn voor mensen met een allergie. 

Aardappelsalade met ei

Jumbo heeft een veiligheidswaarschuwing afgegeven voor ‘Jumbo aardappelsalade met ei’. De salade heeft een foutief ingrediëntenetiket van ‘Jumbo rundvleessalade’ met streepjescode 8718452375684. Hierdoor staan niet de juiste allergenen voor de aardappelsalade op het etiket vermeld. De allergeen mosterd ontbreekt, want dat zit niet in de rundvleessalade. Ben je allergisch voor mosterd? Eet het product dan niet op.

Specificaties

Heb jij onlangs aardappelsalade van Jumbo in huis gehaald? Controleer het product van even goed voordat je het consumeert. Het gaat om de volgende salade:

  • Jumbo aardappelsalade met ei
  • Streepjescode: 8718452562831
  • Tenminste houdbaar tot” 27/7/22

aardappelsalade

Terug naar de winkel

Wanneer je deze salade hebt gekocht en allergisch bent voor mosterd, kun je het product terugbrengen naar een filiaal van Jumbo. Daar krijg je het aankoopbedrag terug. Consumenten die niet allergisch zijn voor mosterd kunnen de aardappelsalade gewoon eten.

Lees ook: Belangrijke veiligheidswaarschuwing voor ijs van Häagen-Dazs

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: NVWA | Beeld: Pixabay