Redactie Kookfans

En dat tijdens het stomen van je kleding!

De feestdagen zijn voorbij en de normale dagen beginnen weer. Je dagelijkse routine zit er dan weer zo ingeprent dat je helemaal vergeet om dat mooie pailletten jurkje of dat modieuze pak naar de stomerij te brengen. Maar geen zorgen! Tanqueray 0.0 opent namelijk op 14 januari tijdelijk The Extraordinary Dry Bar; een wasserette omgetoverd tot speakeasy cocktailbar. En voor de mensen die aan Dry January doen, serveren ze ook nog eens alcoholvrije cocktails. Win-win dus!

Hotspot

Vaak leven we met z’n allen op de automatische piloot, waarbij we van hot naar her haasten. Het moment waarin we – tijdens die drukke dagen – dan tóch beslissingen maken, geven we het liefst de voorkeur aan conscious consumption; keuzes maken waar we op de lange termijn van binnen én van buiten blij van worden. Denk bijvoorbeeld aan Dry January, waarbij je de bewuste keuze maakt om alleen maar alcoholvrije drankjes te drinken. Nog beter is het natuurlijk om dit door te trekken naar de maanden erna.

Alcoholvrij biedt de gelegenheid om te genieten van een smaakvolle cocktail en tegelijkertijd de meest gewone momenten naar een hoger niveau te tillen. En om de mensen die hier juist de behoefte aan hebben te inspireren, opent Tanqueray 0.0 op 14 januari The Extraordinary Dry Bar in Amsterdam.

The Extraordinary Dry Bar

Ben jij klaar om de gewone momenten bijzonder te maken, en een item thuis te hebben hangen dat nodig nog eens naar de stomerij moet worden gebracht, dan is The Extraordinary Dry Bar zeker iets voor jou. Je kunt je kleding voor een grondige stoombeurt inleveren en weer ophalen wanneer het jou het beste uitkomt. Klinkt natuurlijk als een doodgewone stomerij, maar dat is The Extraordinary Dry Bar zeker niet! Per persoon kun jij er namelijk één kledingstuk grondig laten reinigen, onder het genot van een alcoholvrije versnapering in de omgetoverde extravagante cocktailbar – mét DJ – gemaakt door Stefan Samuel (beter bekend van Bar Feijoa in Amsterdam en winnaar van de Entree Best Bartender Award 2022).

Bewust genieten

Tanqueray 0.0 laat iedereen een extraordinary leven leiden, ongeacht de gelegenheid. Zie jij het dus wel zitten om jouw meest alledaagse momenten te upgraden met een Tanqueray 0.0 & Tonic? Alcoholvrije cocktails en mixdrankjes zijn steeds vaker een goed alternatief voor mensen die juist geen of minder alcohol willen nuttigen. Met de komst van Tanqueray 0.0 maken ze de momenten nu nét zo speciaal en hoef je nooit meer in te leveren op kwaliteit en smaak. Tanqueray London Dry Gin: jeneverbes, koriander, engelwortel en zoethout. Met als resultaat een premium alcoholvrije drank, maar boordevol smaak. Onmisbaar voor iedere host die vaak gasten thuis ontvangt. Make the ordinary extraordinary!

Lees ook: Zo kijkt de derde HHB-afvaller terug op het avontuur in de tent

Artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron & Beeld: Tanqueray