18 november 2021

Wie mag zichzelf de volgende Beste Thuisbakker noemen?

Wij krijgen geen genoeg van Heel Holland BaktAndré van Duin, Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven gelukkig ook niet, want zij keren volgend jaar gewoon terug met een negende seizoen van het populaire bakprogramma. 

Nieuw seizoen

Na een rijk gevuld jaar met de finale van de reguliere editie, de speciale editie Heel Holland Bakt Nog een keer en het tweede seizoen van Heel Holland Bakt Kids, kunnen we ons in 2022 opmaken voor het negende seizoen van Heel Holland Bakt. Dat maakt Omroep MAX bekend in een persbericht.

Voorjaar

Move over, kerstkoekjes en kersttaarten, want het negende seizoen wordt uitgezonden in het voorjaar van 2022. Dat betekent dat we kunnen rekenen op heel wat heerlijke voorjaarsbaksels: van bloemig-lentespektakel tot paasbrood.

Startdatum

Hoewel de officiële startdatum van het nieuwe seizoen nog niet bekend is, licht Omroep MAX alvast een tipje van de sluier op over wat we kunnen verwachten. “8 afleveringen, 9e seizoen, 10 nieuwe bakkers en meer dan 20 opdrachten”, valt er te lezen in het persbericht. Ook wie er strijden om de titel Beste Thuisbakker 2022 wordt nog bekend gemaakt. Wij kunnen niet wachten!

Lees ook: Robèrt van Beckhoven over Heel Holland Bakt Nog een keer

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Beeld: Heel Holland Bakt © MAX Elvin Boer