12 maart 2021

Chocolade eieren met een goud randje

Wij hebben de uitsm(ei)ter voor de paastafel gevonden: de nieuwste chocolade eieren van Baileys. Het likeurmerk brengt namelijk mini chocolade eieren op de markt waar je meteen van gaat watertanden. Ze zijn klein, fijn en gevuld met Baileys-likeur. Perfect voor Pasen met een Iers tintje!

Gouden wikkel

Paaseieren met Baileys, dat klinkt toch hemels? De kleine eieren zien er ook hemels uit, want ze worden verpakt in een gouden wikkel. De romige melkchocolade paaseieren hebben een chocolade truffel-vulling met Baileys. En wat ook fijn is: de paaseieren worden per 9 stuks verkocht. Je kunt ze dus gezellig met je familie op de bank oppeuzelen, of stiekem alleen. Moet je niet vergeten de gouden wikkels weg te gooien…

Strawberries & Cream chocolate

De mini chocolade eieren zijn niet de enige producten die Baileys op de markt brengt voor Pasen. Wegens grote vraag van vorig jaar, brengt het likeurmerk ook dit jaar weer de grote chocolade eieren naar de schappen. Om je geheugen op te frissen: deze grote romige chocolade eieren zijn gevuld met kleine chocolade eieren. Kies bijvoorbeeld voor de bekende Strawberries & Cream chocolate: een romig witte chocolade ei met stukjes gedroogde aardbei, en gevuld met kleine hartjes melkchocolade. De melkchocolade hartjes hebben een truffel-vulling met Baileys. Ook is er een karamel zeezout-variant van romige melkchocolade met kleine stukjes karamel zeezout. Dit smakelijke ei is gevuld met kleine chocolade blokjes met een karamel zeezout-vulling. Jum!

Een beetje plezier

Naast een zoete snack voor op de paastafel, doet het merk dit niet alleen voor Pasen. Katie Byrne, de brandmanager van Lir Chocolates, hoopt namelijk dat mensen een beetje vreugde en plezier krijgen van de producten. Volgens haar hebben we na het moeilijke jaar nog meer de behoeften om anderen en onszelf te verwennen. En hoe kan dat beter dan met deze smakelijke eieren?

Waar moet ik heen?

We hebben goed nieuws, want de eieren zijn te koop in Nederland, maar ook ‘slecht’ nieuws. Je moet ze namelijk online bestellen. Hierdoor moet je even geduld hebben, maar kun je vast uitkijken naar de heerlijke smaak van Baileys met chocolade.

Voor op de paastafel: slanke chocoladetaartjes

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Her | Beeld: Baileys