12 maart 2021
Jaimy Boer

De nieuwste verslaving in het ijsschap

Voortaan vind je de producten van snoepmerk Katja ook in het ijsschap van de supermarkt. De populairste smaken van Katja worden namelijk verkrijgbaar als ijssmaak. En die kun je binnenkort al kopen! 

Katja IJs

De ijssmaken klinken je waarschijnlijk als muziek in de oren, want dat zijn de bekende Biggetjes, Apekoppen en Yoghurtgums. Ieders met een identieke smaak en een hoog het-ijs-moet-helemaal-op-gehalte. Zo bestaat de Biggetjes-smaak uit druivenijs met frambozensaus. De Yoghurtgums zijn omgetoverd tot aardbei- en citroenyoghurtijs met frambozensaus. En de Apekoppen zijn een mengsel van dropijs met romige bananenijs. En aangezien er nog geen dropijs te koop is, moet je de Apekoppen zeker proberen!

Veggie

Katja staat erom bekend dat alle producten geen dierlijke gelatine bevatten en daardoor door iedereen te eten zijn. Katja IJs bevat, net als het snoepgoed, uitsluitend natuurlijke ingrediënten en is 100 procent veggie. Ook is er gebruik gemaakt van natuurlijke kleur- en smaakstoffen.

Op naar de supermarkt

Katja IJs is binnenkort al te koop in de supermarkt bij jou in de buurt. Vanaf volgende week kun je namelijk al genieten van deze heerlijke smaken. Zet het dus op een sprint wanneer je naar Hoogvliet, Plus, Vomar, Dirk en DekaMarkt gaat. Dit is toch de perfecte snack voor bij een filmmarathon?

Lees ook: Cookie Dough-ijs bestaat 30 jaar en dat viert Ben & Jerry’s in stijl

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron en beeld: Katja