04 juni 2021

Grillers klaar, barbecueën maar

Zodra de zon zich steeds meer van zijn goede kant laat zien, dan willen we maar één ding: barbecueën. Maar wat doe je als je niets in huis hebt? Geen zorgen, want dankzij de samenwerking van Heinz en Gorillas kun je gewoon een compleet BBQ-pakket bestellen. En met compleet bedoelen we echt compleet!

Grillen maar

Heb jij zin om je (vegetarische) vlees thuis te gaan grillen, dan moet je het volgende doen: open de app van Gorillas op je telefoon en bestel de Heinz BBQ-box. Tien minuten later staat er een compleet BBQ-pakket voor je neus. De bezorgers doen er alles aan om de tien minuten te halen zodat je zeker weet dat jouw burger snel op de grill ligt.

Complete box

De box is goed voor twee personen en bestaat uit een disposable BBQ, lucifers, maïskolf, twee broodjes en twee beefburgers. Ook ontbreken de heerlijke Heinz tomatenketchup én de Heinz Burger Sauce niet om het feestje echt af te maken. Eet je liever geen vlees? Dan is er ook een variant met een vega-burger. Enne, de bezorgzak kun je hergebruiken als vuilniszak. Mooi makkelijk!

Tijdelijk

De Heinz BBQ-boxen zijn vanaf vrijdag 4 juni tijdelijk te bestellen via de bezorgdienst Gorillas. De BBQ-box kost 15 euro, en kun je bestellen in de volgende steden: Amsterdam, Leiden, Groningen, Utrecht, Haarlem, Den Haag, Nijmegen, Tilburg en Rotterdam. Dus verzamel al je vrienden bij elkaar (op gepaste afstand, uiteraard) en geniet van het heerlijke eten!

Heerlijk voor bij de BBQ: zo maak je een frisse komkommer-tomatensalade

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Heinz Ketchup | Beeld: Unsplash, Victoria Shes