02 juli 2021
Redactie Kookfans

Park, vrienden, en een gratis picknick…wat wil een mens nog meer?

Nu het eindelijk weer zomer is, de temperaturen stijgen, en alle maatregelen steeds meer los worden gelaten, doen we niets liever dan massaal op pad gaan. En hoe lekker is het als je daarbij een gratis picknick van Lipton kunt genieten?

Lipton bezorgt gratis picknick met Uber Eats

Ja, je leest het goed! Vandaag bezorgt Uber Eats namens Lipton Ice Tea de Sunny Picknickboxes. Dat is een ontzettend leuke picknickbox waar je onder meer een mooi picknickkleed, spelletjes en natuurlijk volop vers en lekkers in zult vinden. Je hoeft dus niet eens meer naar de supermarkt om inkopen te doen. En grasvlekken op je fijne spijkerbroek omdat je een kleedje bent vergeten? Ook daar hoef je je vandaag geen zorgen om te maken. Tot slot zit er namelijk ook de heerlijke Ice Tea van Lipton in dit zomerse pakket. Ultiem genieten dus!

Hoe bestel je de Sunny Picknickbox?

De Sunny Picknickbox is alleen vandaag vanaf 12.00 uur exclusief te bestellen via UberEats. Dit kan via de app, of je klikt simpelweg op deze link. Je kiest dan voor de optie “Lipton’s Sunny Picknick Delivery”. Vul vervolgens de code SUNSHINE21 in om ook de bezorging gratis te maken. Let wel op: de box is alleen verkrijgbaar in Amsterdam. Afhankelijk van de drukte kun je de doos vol picknickplezier bestellen vanaf de volgende locaties: Vondelpark, Oosterpark, Beatrixpark, Museumplein, Sarphatipark, en Weesperzijde. Zodra je de Sunny Picknickbox hebt besteld, krijg je deze gewoon persoonlijk afgeleverd via Uber Eats, zoals je gewend bent. Alvast een fijne (en zonnige!) picknick gewenst namens Kookfans!

Lees ook: 5 redenen waarom je meer grapefruit zou moeten eten

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Lipton | Beeld: Unsplash, Robert Bye