Aldi komt met de hutsbal: een bitterbal met hutspot

03 oktober 2022
Jaimy Boer

Op naar Aldi!

Met herfstige temperaturen en veel regen en wind hebben wij vaak trek in één gerecht: Oer-Hollandse hutspot. Lekker met veel wortel en ui, en uiteraard klapstuk. Goed nieuws voor liefhebbers van deze stamppot, want supermarkt Aldi komt met een wel heel smakelijk product op de markt. 

De hutsbal

Stop de persen en zet de frituurpan maar aan. Supermarkt Aldi heeft namelijk hét product gevonden waarmee we de herfst doorkomen: de hutsbal. Een krokante bitterbal met een vulling van hutspot. Dat klinkt toch heerlijk? We kunnen nu al niet wachten om hem te dippen in mosterd!

Herfstige snack

De supermarkt heeft nog niet bekend gemaakt vanaf wanneer de hutsbal te koop is, maar we kunnen hem binnenkort al wel verwachten. Als we de supermarkt moeten geloven, dan zorgt de snack voor een explosie van smaak in je mond. “Een mix van bitterballen en hutspot, waar was dit mijn hele leven?”, staat er bij een filmpje op hun Instagram.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ALDI Nederland (@aldi.nederland)

Stamppot-kroketten

Kun je nu niet wachten op deze smakelijke snack? Op kookfans.nl hebben we een recept staan voor kroketjes met stamppot. Van boerenkool tot hete bliksem en natuurlijk hutspot: vul ze met restjes die jij nog hebt liggen. Jummie!

Lees ook: Nieuw in de schappen: ‘s werelds eerste baked donut van geredde bananen

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: ALDI | Beeld: iStock