09 maart 2021
Jaimy Boer

Hoe komen ze d’r op!

De winkels liggen al een tijdje vol met paaseieren en waarschijnlijk heb jij ook je eerste eieren van het jaar al gehad. Tegenwoordig is de ‘normale’ chocolade paasei in een minderheid, want er zijn nu genoeg nieuwe varianten te vinden. Zoals paaseieren met een karamel zeezout-vulling of een variant met melkzure mat knetter. Aldi gooit het dit jaar over een andere boeg en brengt een heel bijzondere smaak op de markt. 

Zoete drop paaseitjes

Wie geen fan is van chocolade, wordt waarschijnlijk blijer van de nieuwste smaak van Aldi. De supermarkt brengt namelijk eieren op de markt met een zoete dropsmaak. Deze dropvariant heeft hetzelfde formaat als de chocolade paaseieren, maar dan zijn de paaseitjes gemaakt van zoete drop. En probeer daar maar eens vanaf te blijven!

Weekactie

Goed en slecht nieuws: de drop paaseitjes komen in een zak van 400 gram – dus je hebt een hoop om te smullen – maar is het ook een weekactie. De paaseieren zijn namelijk te koop van 8 maart tot 14 maart. En met de voordelige prijs van 1.59 is het OP=OP. Trek dus snel een sprintje naar de supermarkt en haal een lekkere zak paaseitjes. En als je daar toch bent, vergeet de overheerlijke Baileys lavacakejes niet mee te nemen.

Bekijk de zoete drop paaseitjes hier.

Lees ook: Dit gebeurt er met alle niet-verkochte paaseitjes

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Aldi | Beeld: Unsplash, Tim Gouw