04 juli 2018

Maaltijden kunnen hierbij ‘uit de muur’ worden gehaald

Eén van Nederlands grootste supermarktketens, Albert Heijn is bezig met een bijzondere proef. Met ingang van deze week wordt in het hoofdkantoor van de Albert Heijn in Zaandam de ‘Maaltijdmuur’ getest. Hierbij kunnen verschillende soorten maaltijden uit de muur gehaald worden. 

Albert Heijn is hiermee de eerste supermarktketen die deze nieuwe dienst aan het testen is.

Snackmuur

Bij de vele snackbars in ons land is het een herkenbaar zicht; de snackmuur. Aan de buitenzijde van de snackbar kunnen consumenten gemakkelijk een kroketje of frikandelletje uit de muur halen. Met name rondom de uitgaansgebieden zijn deze snackmuren razend populair. Dankzij deze muren hoeven we niet lang in de rij te staan voor ons favoriete snackje van de snackbar. Nu speelt ook de Albert Heijn goed in op deze goedlopende snackmuren, door de ‘Maaltijdmuur’ te introduceren.

Albert Heijn

De ‘Maaltijdmuur’ die op dit moment getest wordt in het hoofdkantoor is een gekoelde automaat, vergelijkbaar met de loketten die je bij de snackbars vindt. In deze automaat staan verschillende maaltijdsalades, verse kant-en-klaar maaltijden en gerechten uit de Allerhande box. Voor ieder wat wils dus! De producten die worden aangeboden uit de ‘Maaltijdmuur’ zijn producten die nog opgewarmd moeten worden en ‘producten die de klant thuis nog moet bereiden’. De proefperiode gaat vier weken duren.

24 uur per dag

Op dit moment is het nieuwe apparaat geopend tijdens de reguliere openingstijden van de supermarkt. Indien de test een succes is, is het goed mogelijk dat het apparaat straks 24 uur per dag beschikbaar wordt. Albert Heijn denkt hierbij voornamelijk aan ziekenhuizen, waar mensen de mogelijkheid krijgen om op elk gewenst moment de maaltijden te kunnen nuttigen.

Lees ook: Dit is het gezondste theesoort en zit bomvol gezondheidsvoordelen

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest! 

Bron: AD | Beeld: AH