24 september 2018

Zo nu en dan zijn de hertog en hertogin ook liever lui dan moe

We zijn allemaal wel bekend met het gemak dat ‘afhalen’ heet. Zo nu en dan heb je geen zin om zelf een maaltje te bereiden of heb je gewoon veel meer zin in nasi van de Chinees of in patat van de snackbar om de hoek. Het klinkt misschien een beetje lui, maar iedereen doet het weleens, zo ook de hertog en hertogin van Cambridge.

Dit vinden William en Kate het lekkerst.

Makkelijk

Niet alleen het gewone volk is zo nu en dan te vinden bij de afhaal, ook prins William en zijn vrouw Kate zijn niet vies van een makkelijke maaltijd. Ze zullen het wel niet zelf ophalen, maar net als wij vinden ze het fijn om eens makkelijk te doen met het eten.

TV kijken en eten

Een aantal weken geleden sprak het koninklijke koppel met BBC 1, een radiostation uit het Verenigd Koninkrijk. Daar werd een interessante onthulling gedaan: namelijk wat het paar graag doet om te relaxen. Blijkbaar vindt het stel het heerlijk om voor de buis te hangen en Homeland of Game of Thrones te kijken. En terwijl ze van de spanning van de series genieten, eten ze ook meteen wat lekkers. Het stel onthult dat ze dan het liefst een curry bestellen.

Bezorgen

In Nederland zijn curry’s niet zo heel populair, maar in Engeland eten ze het bij de vleet. Ook William en Kate eten het graag en ze laten het dan niet maken door een of andere kok met drie sterren op zijn naam. Net als het gewone volk bestellen ze het dan gewoon. Nou ja, gewoon… Een koerier brengt het vanwege veiligheidsredenen niet helemaal tot de deur van Kenstington Palace. “Gewoonlijk wordt het niet tot het paleis bezorgd, maar iemand van het personeel haalt het op”, aldus het koppel tegen BBC 1. Ook vertelt William dat hij ‘niet zo goed tegen pittig kan’.

Lees ook: Kate Middleton ontbijt elke ochtend met dit wonderdrankje

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Her, BBC 1 | Beeld: Videostill