06 november 2023
Fabiën

Haal ‘m nu alvast in huis voor de feestdagen!

In Nederland is het de grootste vorm van maaltijdbereiding op tafel: gourmetten. Traditiegetrouw halen we ieder jaar het gourmetstel tevoorschijn en genieten we een avond lang van gezelligheid en lekker eten rondom de tafel. Ben jij nog op zoek naar een nieuw gourmetset? De Action verkoopt er nu een voor een spotprijsje!

Geur

Een feestdag is natuurlijk een uitgelezen kans om dat gourmetstel weer van zolder te halen. We grijpen elk excuus aan om lekker met z’n allen aan tafel te zitten en dat is natuurlijk ook heel gezellig. Toch is die geur na die tijd wat minder fijn. We schreven eerder al over een aantal tips die je kunt toepassen om de overheersende geur van gourmetten tegen te gaan.

Nieuwe set

Heb jij jouw gourmetstel de afgelopen jaren heel veel gebruikt en is-ie wel aan vervanging toe? Action heeft nu een set te koop, en wel een hele bijzondere. In plaats van één grote gourmetplaat, heeft dit apparaat allemaal kleine plaatjes. Zo kun je het vlees gemakkelijker per persoon delen op de platen. Ideaal!

De gourmetstel is voor 4 personen en heeft een anti-aanbaklaag en anti-slipvoetjes. Ook krijg je er de houten spateltjes bij. Voor  €39,95 kun je ‘m hier online bestellen. Of je kunt kijken of hij op voorraad is bij het filiaal bij jou in de buurt.

gourmet

Lees ook: Deze vleesgerechten zijn het populairst tijdens het gourmetten

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: FavorFlav | Beeld: Adobe Stock