09 november 2023
Fabiën

Perfect voor als je niet veel ruimte in je keuken hebt!

Winkelketen Action komt regelmatig met hele leuke en betaalbare producten, waar menig kookliefhebber blij van wordt. Zo schreven we eerder al over een spotgoedkope gourmetset en waren we ook fan van een draagbare wijnkoelkast. Deze week komt de winkel opnieuw met een parel van een product, want Action verkoopt een te leuke retro mini oven!

Mini oven

Het is natuurlijk enorm handig om thuis een oven te hebben. Je kunt er heel veel gerechten in bereiden en je hoeft er niks voor te doen. Toch hebben veel mensen geen plek voor een oven in de keuken. Action heeft de oplossing, want de winkel komt nu met een draagbare mini oven in retro look! Deze kleine oven neemt bijna geen plek in. Ideaal!

“Deze mintgroene retro oven is een echte blikvanger en geeft je keuken net dat beetje extra. Met zijn afmetingen van 34 x 34 x 34 cm en een gewicht van slechts 4,7 kg, is deze kleine oven perfect voor elke keuken, van studentenwoningen tot de meest stijlvolle keukens”, schrijft Action in de beschrijving van de oven.

Veel opties

In de oven kun je van alles bakken, van pizza’s tot aan broodjes en van friet tot aan het snel opwarmen van kant-en-klaarmaaltijden. “Dankzij zijn compacte formaat en 75 cm lange snoer, is hij ook geschikt voor op kantoor, tijdens het kamperen of in kleine studentenwoningen.”

De oven heeft dubbele beglazing, wat er ook voor zorgt dat er een gelijkmatige warmteverdeling in zit. De temperatuur kun je instellen van 80°C tot 230°C. De tijd kun je naar wens aanpassen met een timer tot 60 minuten. Ook zit er een lampje in, die automatisch uitschakelt als de gewenste temperatuur is bereikt. Naast de leuke mintgroene kleur is er ook een zwarte variant.

Je hoeft niet diep in de buidel te tasten voor de mini oven, want voor €69,95 is hij al van jou. De oven is alleen online verkrijgbaar dus wees er snel bij!

Lees ook: Action verkoopt een gourmetset voor een prikkie

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Action | Beeld: Adobe Stock