24 oktober 2023
Esther Reitsema

Een luxe toevoeging aan je keuken

Of je nu het liefst elke avond aan de wijn gaat of de fles bewaart voor een feestje: wijn smaakt altijd het lekkerst wanneer die perfect op temperatuur is. Gelukkig hoef je geen fortuin uit te geven aan een dure wijnkoelkast. Action verkoopt nu namelijk één die hartstikke goed te betalen is!

Goede deal

Je ziet ze vaak in de superdeluxe keukens: koelkasten die speciaal ontworpen zijn om wijn gekoeld te houden. Hartstikke leuk natuurlijk, maar vaak hangt hier nogal een flink prijskaartje aan. Gelukkig is daar de Action, die ons nooit teleurstelt met steengoede deals. De winkelketen verkoopt nu een wijnkoelkast voor maar 149 euro.

24 flessen

Hoewel het apparaat lekker compact is en dus niet veel ruimte in je keuken zal innemen, passen er maar liefst 24 flessen wijn in de koelkast. Moet genoeg zijn voor je komende feestje, toch? Je kunt de koelkast instellen op 5 tot 18 graden en de flessen worden beschermd van uv-licht, zodat de wijn niet uitdroogt. Ook fijn: het apparaat verbruikt nog geen 140 kWh per jaar.

Voordat je meteen je spullen pakt en naar de winkel rent: de wijnkoelkast is alleen online te koop. Wees er snel bij want we vermoeden dat dit pareltje binnen no-time uitverkocht zal zijn!

Virale bordenset

Gisteren schreven we al dat ook de virale bordenset van de Action weer in de winkels te vinden is. Je weet wel: die handgeschilderde borden met die mooie keramiek-look. Enne, nóg leuker nieuws: de set is er maar liefst in zeven (!) verschillende kleuren. Zo heb je de welbekende beige en groene kleur, maar is er nu ook een roze, blauwe, rode en gele variant te koop. Deze kun je zowel in de winkel als online bestellen.

Lees ook: OMG: Lidl verkoopt nu een kroketletter

Artikel bewaren? Pin hem op Pinterest!

Bron: Girlscene, Action | Beeld: Adobe Stock, Action