07 augustus 2018
Desy

Geen tijd, geen probleem!

Aangezien we niet iedere dag ruim de tijd hebben om de keuken op te ruimen, is het wel zo fijn als het binnen een paar minuten gedaan is. Zit je verlegen om tijd en wil je toch een opgeruimde keuken? Doe dat dan met deze trucjes!

10. Installeer plakhaken

Plakhaken zijn je grootste vriend: je kunt ze ophangen zonder gedoe en hebt er geen boor voor nodig. Plak een paar haken op je keukenkastje of op de muur. Deze haken zijn ideaal voor het ophangen van keukenmateriaal, ovenwanten of handdoeken. Zo ziet het er netjes uit!

9. Haal je koelkast leeg

Neem een keer een paar minuten om je koelkast op te ruimen. Gooi alles wat overdatum of al heel lang open is weg en haal snel een doekje door de koelkast heen. Zo ziet het er weer netjes uit.

8. Ruim je lade op

Je hebt vast wel een rommellade: iedereen heeft er namelijk eentje. Ruim hem een keertje op door alle troep die je niet meer gebruikt weg te gooien. Gebruik daarnaast een speciale opberger of verschillende bakjes om de boel te sorteren.

7. Maak een maalplan

Bedenk wat je deze week wilt gaat eten en koop die ingrediënten in. Zo voorkom je dat je een heleboel dingen hebt liggen die je niet gebruikt. Dit ziet er alleen maar rommelig uit.

6. De plastic tasjes

Wie heeft het niet: een stuk of honderd plastic tasjes in de keuken. Niet alleen heel erg slecht voor het milieu, maar laat je keuken er heel erg rommelig uitzien. Gooi een paar plastic tasjes weg en zorg ervoor dat je nog maar een paar overhoudt om te gebruiken. Beloof jezelf dat je altijd een tasje meeneemt en geen nieuwe meer koopt!

Benieuwd naar de top 4 van trucjes? Kijk dan op de volgende pagina!

Pagina 1/2