Het is eigenlijk een fluitje van een cent!

De airfryer, waar is-ie niet goed voor? Van het ontdooien van brood tot het bakken van vetarme frietjes, de mogelijkheden zijn eindeloos. En we leren steeds weer nieuwe toepassingen kennen, want blijkbaar kun je ook gewoon tosti’s bakken in het keukenapparaat!

Knapperige tosti

Veel mensen hebben wel een tosti-ijzer in huis, maar misschien behoor jij niet tot die groep. Dan kun je uiteraard gewoon een tosti in de pan maken (of een strijkijzer op een broodje kaas zetten, al raden wij dat niet per se aan), maar er is ook een nog makkelijkere manier. Je kunt namelijk heerlijk knapperige tosti’s bakken in de airfryer, het meest veelzijdige keukenapparaat van de afgelopen jaren.

Zo doe je dat

Kies allereerst natuurlijk je favoriete soort brood en kaas en eventuele andere ingrediënten. Ook besmeer je net als bij een gewone tosti de buitenzijde van de boterhammen met een likje boter. Verwarm ondertussen de airfryer voor op 180 °C.  Doe de tosti vervolgens in het mandje en bak zo’n 5 minuten in de airfryer. Tadaa, daar is je superkrokante bammetje! Klodder curry erbij en je tosti kan verorberd worden. Eet smakelijk!

Ook lekker: Tosti met brie en perzik

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: The Kitchn | Beeld: Pexels