Sabine

Het is ontzettend makkelijk

In je eentje een zak chips leegsnaaien is iets wat we wel kunnen, maar wanneer de wilskracht een beetje groot is, eten we toch maar braaf een handje. Maar wat nu als je die heerlijke tortillachips helemaal bent vergeten en ze taai zijn geworden? Weggooien dan maar? Welnee! Je krijgt ze heel makkelijk weer lekker knapperig.

Nooit mee tortillachips weggooien.

Knapperig

Als je een beetje thuis bent in de keuken, weet je waarschijnlijk al wel dat je tortillachips weer lekker kunt krijgen door ze simpelweg in de oven te stoppen. Taai geworden tortillachips wordt dan weer knapperig en smaakt als nieuw. Maar… hoe lang moeten ze dan in de oven? En op welke temperatuur? Wij weten het.

Oven

Verwarm de oven eerst voor op 190 graden. Doe de chips op een bakplaat en laat het 10 minuten in de oven. Op deze manier worden je chippies weer lekker knapperig. Probeer geen tijdwinst te maken door er een paar minuten af te halen en de oven in te stellen op 200 graden. Op deze manier zal de chips verbranden en dat is zonde.

Lees ook: Tip voor het weekend! Deze BBQ chicken nacho’s zijn echt heerlijk

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Snack Hacks | Beeld: Pixabay