Jaimy Boer

Wist jij dit?

Huishoudfolie is hartstikke handig wanneer je eten wat langer wil bewaren. Ondanks het kartelrandje, is het wel een groot gezeur om de folie goed strak te krijgen. En die rol die je steeds uit de doos trekt. Wat een drama! Gelukkig is daar TikTok, dat ons laat zien hoe je huishoudfolie op de juiste manier gebruikt.

Drukken maar

TikTok staat vol met geniepige mensen, zo ook Matt Adlard. Hij liet namelijk zien dat de doos van de huishoudfolie heel handig is om de rol op zijn plek te houden. Hoe? Door de zijkanten op de aangewezen plekken in te drukken in te. Hierdoor komt de rol klem te zitten en kun je dus veel makkelijker huishoudfolie gebruiken. Wist jij dit al?

@mattadlardIt took me 25 years to realise those! #cooking #baking #hack #lifehack #fyp #foryoupage? Yummy – Justin Bieber

In de vriezer

Dit is overigens niet het enige handige foefje voor huishoudfolie. Ook tegen het plakken van de folie is een oplossing. Hier kwam TikTok-gebruiker Nurse Rara namelijk mee. Haar tante gaf haar de tip om de huishoudfolie in de vriezer te bewaren. Hierdoor blijft de folie niet meer aan elkaar plakken en kun je het makkelijker over een bakje met eten doen. Ideaal!

@officialtiktoknurseBRUH. DO IT ITS LIFE CHANGING??? #WeekendVibes #todayyearsold #learnontiktok #nursesoftiktok #foryou #lifehacks #lifetips #momsoftiktok #mindblown? Blue Blood – Heinz Kiessling & Various Artists

Lees ook: TikTok-hack: dit is hoe je je pannenkoek zou moeten beleggen

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: In the know, RD | Beeld: Unsplash, Ronise Daluz