Rowan Hattu

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?

Het snijden van groentes voordat je nog moet beginnen met koken, is iets waar we niet op zitten te wachten als we van een lange werkdag thuiskomen. Zo heb je onder andere paprika, uien, tomaat en champignons die je nog moet snijden. En voor dat laatste hebben wij nu een handige hack.

TikTok-hack

TikTok zou TikTok natuurlijk niet zijn als ze geen hack zouden hebben op het makkelijker snijden van champignons. Deze vrouw deelt de ongelofelijk handige hack op het platform, en we weten zeker dat ook jij deze keuken tool in je keukenla hebt liggen. Want drie keer raden wat ze tevoorschijn haalt? Jep, een eiersnijder!

@xangelique29 champignon lifehackie #champignon#lifehack#kitchenhack#foodhack#champignons#foryou ? Monkeys Spinning Monkeys – Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

Zoals je ziet heeft de hack geen uitleg nodig. Je pakt je champignon, legt hem in de eiersnijder en snijdt hem. Tada! Daar heb je je perfect gesneden stukjes champignon.

Zie jij zo’n eiersnijder nou niet zitten? Geen zorgen! Er bestaan ook heuse champignonsnijders. Het verschil tussen deze twee tools is dat een champignonsnijder iets steviger is dan een eiersnijder. Succes!

Lees ook: Hebben: HEMA verkoopt een draagbare wijnkoeler

Artikel bewaren? Pin hem dan op Pinterest!

Bron: Vriendin | Beeld: TikTok, Pexels