25 april 2023
Rowan Hattu

Superhandig voor Koningsdag!

Een lekker drankje kan en mag niet ontbreken tijdens Koningsdag, toch? Toch merkt menig Nederlander tijdens het feestje van onze Koning, dat de drankjes lekkerder zouden zijn als ze gekoeld zouden zijn. HEMA heeft hier echter gehoor aangegeven, en komt nu met een héle handige wijnkoeler: hij is namelijk draagbaar en heeft ook nog eens een tapkraan. Wat wil je nog meer?

Lekker koel drankje

Voortaan kun jij overal en elk moment van de dag aan een glas met koude wijn nippen. Bij HEMA scoor je namelijk een draagbare wijnkoeler, die je overal mee naartoe kunt nemen. Je hoeft niet bang te zijn dat je in no-time zonder gekoelde wijn zit, want in deze wijnkoeler pas maar liefst drie liter (!) van je favoriete alcoholische drankje. En dat lijkt ons de perfecte hoeveelheid voor een gezellige Koningsdag voor jou en je vrienden.

Op de website van de HEMA valt te lezen dat de rugzak de drie liter bag-in-box-wijnen heerlijk koel houdt. Aan de zijkant open je makkelijk de rits om het tapkraantje te onthullen. Hierdoor heb je geen gezeur meer met draaiknoppen of kurken. Wijnen maar!

Lief voor de portemonnee

De draagbare wijnkoeler heeft een handig formaat waardoor je hem overal mee naartoe kunt nemen. Van het park, naar de barbecue of een festival (al wordt het misschien lastig om zo’n tas mee naar binnen te smokkelen): de wijnkoeler is het perfecte product voor de zomer.

Zie jij jezelf wel zitten met de draagbare wijnkoeler? De wijnkoeler komt in verschillende gekke kleurtjes en is ook nog eens lief voor de portemonnee. Voor €15 heb je namelijk al zo’n handige tas! Je koopt de tassen in de webshop en in de winkels van de HEMA.

Populair

Een ijskoud wijntje mag wat ons betreft niet ontbreken tijdens Koningsdag, en daar denken uiteraard meer mensen zo over. De wijnkoeler van HEMA was vorig jaar al een grote hit, dus we raden je aan om er snel bij te zijn. Vis je net naast het net? Zoek dan tijdens Koningsdag gewoon iemand met zo’n rugtas en neem je eigen glas mee. Bedank ons later!

Lees ook: Aha! Dit is waarom je eieren niet in je koelkastdeur moet bewaren

Artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Grazia | Beeld: Pexels