Waarom zijn wij hier nog niet eerder op gekomen?

De thuisquarantaine zorgt ervoor dat we met steeds creatievere oplossingen in huis komen. Met name als het om handige lifehacks in de keuken gaat. Het internet, en met name het nieuwe social media platform TikTok, staat vol met handige lifehackvideo’s. Heb je er bijvoorbeeld ooit aan gedacht om een quesadilla te maken in de broodrooster? Deze Amerikaanse man op TikTok wel en deelde deze fantastische tip met de rest van de wereld in een video.

Quesadilla in 2 minuten

Zin in een late night snack, maar geen zin om de keuken overhoop te gooien? Say no more. Met deze lifehack hoef je alleen de broodrooster erbij te pakken om binnen 2 minuten de lekkerste quesadilla’s te maken. Je kan de tortilla’s vullen met ingrediënten naar keuze, maar natuurlijk voornamelijk met kaas – heel veel kaas. Vergeet ook vooral de salsa, avocado’s en tomaten niet om je quesadilla’s nóg lekkerder te maken.

Zo maak je de quesadilla in de broodrooster

Op TikTok deelt een man zijn geniale lifehack in een video, die binnen korte tijd viraal ging. Veel heb je voor deze lifehack niet nodig. Een broodrooster, twee tortilla’s en ingrediënten voor de vulling naar keuze. Om de quesadilla op de juiste manier te vullen en te vouwen om het in de broodrooster te laten passen is het verstandig om de uitleg in de onderstaande video te bekijken. Geloof ons, het is een stuk makkelijker om te vouwen dan het in eerste instantie lijkt.

@viking_davidson? original sound – viking_davidson

Lees ook: Met dit verrassende ingrediënt maak je een zachte focaccia

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: TikTok, The Kitchn | Beeld: Videostill YouTube