Vivian

Dit is zó handig!

Af en toe zitten we met onze handen in het haar. Wat moeten we vanavond nou weer koken? Je hebt nog wel wat tomaten, een paprika en wat rijst in de kast liggen, maar de inspiratie voor een lekker gerecht is ver te zoeken. Herkenbaar? Wij kwamen een website tegen die je daar een handje bij helpt. 

Handig en duurzaam

Op MyFridgeFood kun je alle ingrediënten aanvinken die je nog in je koelkast of voorraadkast hebt liggen. Met één klik op de knop stelt de website vervolgens allerlei recepten voor die je met die ingrediënten kunt maken. Zo hoef je niet elke dag nieuwe ingrediënten te kopen, maar kun je gewoon opmaken wat je nog in je kast hebt liggen.

Recepten

Stel dat je bijvoorbeeld nog wat gehakt, tomaten, kaas, uien, rijst en wraps in de kast hebt liggen. Daar kun je prima nog een variatie op een burrito, een grilled burger wrap of beef enchiladas van maken volgens de website. Je vindt niet alleen suggesties voor gerechten, je ziet ook direct hoelang het duurt om deze te koken, hoeveel calorieën erin zitten en hoe je ze precies maakt. Handig, toch?

Lees ook: Checklist: 15 gezonde producten om altijd op voorraad te hebben

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: MyFridgeFood | Beeld: Unsplash