Sabine

Dat we hier niet zelf op zijn gekomen

Natuurlijk is het beter en gezonder om zelf een saus in elkaar te flansen, maar de bezige bijtjes onder ons weten dat slecht tijdmanagement dat niet altijd toelaat. Dan maar een zakkie. Maar hoe krijg je eigenlijk alle saus uit de verpakking?

Tiktok-trucje

De tijden waarin TikTok alleen werd gebruikt door jongeren ligt ver achter ons. Ook volwassenen maken fanatiek gebruik van dit medium en zo af en toe passeren de handigste trucjes de revue. Zo ook die van Your ADHD Mom. Zij deelt hoe je álle saus makkelijk uit een zakje kunt krijgen. En je hoeft de verpakking er niet voor open te knippen. Scheelt weer geklieder.

Handigste hack

Kristen, de vrouw achter het desbetreffende TikTok-account, deelde op het platform de handigste truc die ze ooit eens tegenkwam en die ze nu regelmatig gebruikt. “Ik zag dit in de zomer op TikTok en gebruik het nu elke keer wanneer we Mac and Cheese eten of iets anders waarvoor je saus uit een zakje moet knijpen.”

Hoe het werkt

In de video is te zien dat de vrouw het zakje leeg knijpt door het uiteinde tussen de pan en deksel te klemmen. Vervolgens trekt ze het zakje tussen de pan en deksel weg en daarmee belandt alle saus uit het zakje in de pan. Ideaal!

@youradhdmom#stitch with @thelifebath I’ve learned more on tiktok than I ever learned in school. #lifehack #foodhacks #momsontiktok? original sound – Kristen your ADHD Momma

Lees ook: Recept: mega sushi gevuld met avocado en champignons in sojasaus 

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: TikTok | Beeld: Heinz tomato ketchup door Ben Sutherland onder de licentie CC by 2.0