Esther Reitsema

Een geniale oplossing

Sinds de airfryer in ons leven is gekomen, kunnen we niet meer zonder. Binnen no-time staat nagenoeg al ons favoriete voedsel op tafel, zonder dat we er ook maar enkele moeite voor hoeven te doen. Het enige nadeel is dat we het apparaat na elk gebruik weer moeten schoonmaken. Gelukkig biedt Wibra nu een product aan dat het schoonmaken van je airfryer overbodig maakt. 

Schoonmaken

Omdat je de airfryer natuurlijk niet in de vaatwasser kan stoppen, is het nogal een klusje om ‘m goed schoon te maken. Je zult toch echt zelf aan de slag moeten met een afwasborstel. Helaas lukt het niet altijd om het apparaat op die manier goed schoon te krijgen. Bovendien zijn we liever lui dan moe, en geven we de voorkeur aan een makkelijkere oplossing.

Siliconen vorm

Wibra heeft onze gebeden gehoord, want de winkel heeft een product gelanceerd dat het zelf schoonmaken van onze airfryer overbodig maakt. Net als bakpapier dat je gebruikt om de oven schoon te houden, verkoopt Wibra nu een soortgelijk product voor de airfryer – maar dan een herbruikbare, siliconen variant. Deze past precies in je airfryer en kun je gewoon in de vaatwasser stoppen na gebruik.

@wibranl Mandje klaar? Airfryen maar! Met behulp van deze bakjes houd jij je airfryer lekker schoon, ideaal! Zo hoef jij je na het bakken geen zorgen meer te maken over het schoonmaken van je airfryer ?? #wibra #wibranederland #airfryer #airfryerrecipes #airfryertiktok #budgettips #datdoejegoed ? original sound – xxtristanxo

Op TikTok deelt Wibra zelf een video waarop te zien is hoe het werkt. Je plaatst de siliconen vorm in je airfryer, bereid het voedsel erin en haalt daarna de vorm er weer uit om ‘m in de vaatwasser te doen. De airfryer hoef je niet schoon te maken en kun je meteen weer opbergen. Dat wordt rennen naar de Wibra!

Lees ook: Wat is het verschil tussen airfryer-patat en gewone patat?

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Fem Fem | Beeld: Pexels, TikTok @wibranederland