Vivian

Klaar met dat blaadje sla en een plakje tomaat? Probeer dan eens deze heerlijke toppings op je burger

Of het nou een hamburger van de McDonald’s is, uit een restaurant of zelfgemaakt: wij zijn er gek op. Of het nou eentje is met rundvlees, kip, zalm of een vega-variant, it always hits the spot. Toch zijn we soms wel een beetje klaar met het standaard riedeltje van een blaadje sla, een plakje tomaat en wat ui. Daarom zetten wij de tien lekkerste (andere) toppings op een rijtje. 

Honing

Geef je burger een zoete touch door er een keer wat honing op te doen. Dit zorgt voor een heerlijk contrast met de hartige smaak van de burger en cheddarkaas.

Ananas

Oei, gaat dit net zoveel verdeeldheid teweegbrengen als dat het doet op pizza? We don’t know. Wij weten wel dat een schijfje ananas op je burger héél lekker smaakt, dus probeer het zeker eens uit. Vooral als je de dunne schijfjes eerst grilt met wat zout, zul je onwijs genieten van deze combi.

Kimchi

Kimchi is alles wat je wil op een burger: een beetje pittig, een beetje zuur, knapperig. Kortom: kimchi geeft je hamburger een heel interessante en smaakvolle twist.

Hummus

Wij zijn gek op een broodje of een cracker met hummus, dus waarom zou het niet op een broodje hamburger kunnen? Ga voor een pittige variant uit de winkel of maak ‘m lekker zelf. Genieten!

Pindakaas

Wait, what?! Pindakaas op een broodje hamburger? Zeker weten! Want zeg nou zelf: sateetjes met pindasaus zijn toch hartstikke lekker, waarom dan geen pindakaas op je hamburger? Give it a try!

Benieuwd naar nog meer toppings? Je vindt ze op de volgende pagina.

Pagina 1/2