04 april 2024
Yentl Feenstra

Yummie!

Je kunt je vakantie of zakenreis natuurlijk inluiden met bubbels en bites in de lounge…maar sinds kort ook gewoon met een snackje uit de muur! Snackbarketen FEBO opent namelijk haar deuren op Schiphol. 

FEBO Schiphol Airport

Aan eetopties op de luchthaven in onze hoofdstad geen gebrek, maar de meest recente nieuwkomer is pas écht een pareltje. Want wie wil er voor vertrek naar een verre bestemming nou niet nog even genieten van een Hollands kroketje uit de muur? Onze gebeden zijn verhoord: de welbekende snackbarketen FEBO heeft haar deuren geopend op Amsterdam Schiphol Airport!

Het is daarmee de eerste vestiging van het merk op een luchthaven in Nederland. FEBO is in 1941 opgericht en telt tegenwoordig meer dan 75 vestigingen. Hoog tijd dus, dat de keten ook op ons meest bekende vliegveld neerstrijkt.

Snack voor vertrek

De nieuwe winkel bevindt zich vóór de securitycontrole op de luchthaven en vervangt de Pommes Frites-winkel die er eerder gevestigd zat. De locatie maakt het dus mogelijk dat ook bezoekers die geen vliegreis voor de boeg hebben van de snacks kunnen genieten.

Liefhebbers kunnen hun bestelling plaatsen aan de balie, of door –  nog even vliegensvlug – gebruik te maken van waar FEBO om bekend staat, de befaamde snackmuur!

De FEBO op Schiphol Airport is alle dagen van de week geopend van 10.00 tot 22.00 uur. Breng jij voor je eerstvolgende vlucht een bezoekje aan de muur?

Lees ook: FEBO komt met speciale Flügel burger voor carnaval

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron en beeld: Schiphol