02 februari 2024
Hanna Mellema

Ga jij ‘m proeven?

Denk je aan carnaval, dan denk je aan Flügel. En, na een avondje feestvieren belanden veel mensen natuurlijk bij de FEBO. Maar dat die twee gecombineerd kunnen worden? Dat hadden wij niet kunnen bedenken. Toch gaat dit nu werkelijkheid worden: speciaal voor carnaval slaan FEBO en Flügel de handen ineen voor een speciale Flügel Feestburger!

Roze Flügel burger

Gisteren kondigde FEBO hun nieuwe samenwerking aan met Flügel, het bekende merk van de felroze alcoholische shotjes. En het is nog te vroeg voor een 1 april-grap, dus dit moet haast wel echt zijn…

Op de site van FEBO is te lezen: “FEBO en Flügel zijn al jaren onlosmakelijk verbonden aan het nachtleven. Maar Carnaval hebben we nog nooit bewust samen gevierd. Daar moest verandering in komen! Of je nu tijdens het uitgaan een Diagonaal wilt trekken of met een dopje op je neus meeloopt in de polonaise. Deze kleurrijke affaire tussen twee lovebrands voegt een extra feestelijke dimensie toe aan het Carnavalsfeest. Want wie veel feest, moet ook goed eten.”

Beeld: FEBO

Alcohol

Bevat de burger dan ook alcohol? Nou, nee, dat niet. De bijdrage van Flügel aan het broodje is vooral symbolisch, weergegeven door de roze kleur. Volgens FEBO is deze speciale Feestburger “extra dik, geserveerd op een roze sesambroodje met ijsbergsla en huisgemaakte roze fritessaus.” Dat klinkt goed!

Waar te koop?

Kan jij niet wachten om deze bijzondere hamburger te proeven? Let dan wel op, want hij is maar heel beperkt beschikbaar. De burger is verkrijgbaar van 9 tot 13 februari in FEBO-vestigingen in Tilburg, Den Bosch en Zwolle. Maar goed, kans is groot dat je daar toch al in de buurt bent om carnaval te vieren natuurlijk!

Lees ook: Oei: McDonald’s verkocht normale McKroketten als vega-variant

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: FEBO | Beeld: Adobe Stock