En jij maakt kans om een pakket te winnen!

Gefermenteerd voedsel is met een snelle opmars bezig. Zuurkool en yoghurt maken natuurlijk al jarenlang deel uit van onze keuken, maar tegenwoordig liggen er nog veel meer gefermenteerde producten in de schappen. Het drankje kombucha is daar één van. De reden achter deze groeiende populariteit? Gefermenteerde producten blijken waanzinnig goed voor je darmgezondheid te zijn. 

Kombucha

Hoewel kombucha pas de laatste jaren terrein heeft veroverd in Nederland, bestaat het drankje al eeuwenlang. Oorspronkelijk wordt het gemaakt van gefermenteerde groene thee. Vandaag de dag is het een geliefd alternatief voor frisdrank. Het smaakt namelijk heerlijk zoet en fris, maar het is in tegenstelling tot reguliere frisdrank laag in calorieën en er zitten een groot gezondheidsvoordeel aan. De goede bacteriën die tijdens het fermentatieproces ontstaan kunnen de darmflora namelijk een boost geven.

GUTsy Captains

De ondernemers achter het Kombucha-merk he The GUTsy Captain Kombucha begrijpt de trend van het drankje goed. “Steeds meer mensen kiezen voor lekkere alternatieve frisdrankvervangers. Kombucha past goed in de gezondheids- en de alcoholvrije trend. Vanaf het begin is het onze ambitie geweest om 100 procent authentieke en biologische kombucha te maken, met alle gezonde voordelen én een heerlijke, toegankelijke smaak.” Ben je nieuwsgierig geworden naar de kombucha? Dan hebben we goed nieuws voor je, want Kookfans mag 1 proefpakket ter waarde van 26 euro weggeven!

Win 1 x een The GUTSy Captain Kombucha proefpakket ter waarde van 26 euro

Maak met dit proefpakket zelf kennis met kombucha! Het The GUTsy Captain Kombucha-pakket bevat de smaken framboos, gember/citroen en original, in zowel de gewone variant als de nieuwe suikervrije versies (ZERO variant). Heerlijk om voor jezelf in te schenken tijdens een zonnige lentedag.

Hoe doe je mee?

  • Volg Kookfans op Instagram: @kookfans_nl
  • Reageer vóór dinsdag 9 maart op het Instagram-bericht van deze winactie
  • De gelukkige winnaar ontvangt bericht van ons
  • Duimen maar!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kookfans (@kookfans_nl)

Gutsy Captain kombucha

Lees ook: 9 dingen die goed zijn om te eten als je last hebt van je darmen

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron en beeld: The GUTsy Captain Kombucha