Jaimy Boer
10 min.
2 pers.
Ingrediënten
  • 360 milliliter amandelmelk
  • 2 zakjes voor warme chocolademelk mix
  • Snufje cayennepeper
  • 85 gram pure chocoladedruppels
  • 60 milliliter rode wijn 
  • Marshmallows (optioneel)
  • Geschaafde chocolade (optioneel)

Hier worden we lekker warm van!

De temperaturen dalen en wij hebben alleen nog maar behoefte aan één drankje: warme chocolademelk. Met dit recept krijgt je warme chocolademelk een smakelijke toevoeging van rode wijn. Enne, na een slok wil je voortaan nooit meer anders! 

Gebruikers van de mobiele site vinden de ingrediënten onderaan het recept.

Zo maak je warme chocolademelk met rode wijn:

  • Giet de amandelmelk in een pannetje en zet op het vuur.
  • Voeg daarna 2 zakjes met warme chocolademelk toe aan de pan.
  • Voeg daarna een snufje cayennepeper en de chocoladedruppels toe aan de pan.
  • Roer alles door elkaar met een garde.
  • Pak twee mokken en giet hier de warme chocolademelk in. Vul de mok voor de helft.
  • Giet daarna de rode wijn in de mokken. Verdeel dit gelijk.
  • Strooi wat marshmallows in de mokken.
  • Als kers op de taart strooi je er wat geschaafde chocolade overheen.
  • Genieten maar!

Lees ook: Recept: pepernootrotsjes met Baileys

Dit artikel bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Thrive Market | Beeld: Pexels