Fabiën

Zou dit echt zo zijn?

De één is er wekelijks te vinden, de ander heeft er een grote hekel aan: de McDonald’s. De fastfoodketen is al jaren niet meer weg te denken uit ons land (en de rest van de wereld). En dat is niet voor niets, want het restaurant weet ons keer op keer weer te verrassen. Ook nu weer, want TikTokkers hebben een heel grappig feitje ontdekt over de Mac.

Ijsklontjes

Zodra er een nieuwe snack op het menu van de McDonald’s staat, is TikTok er vaak als de kippen bij. En ook voor andere feitjes over de fastfoodketen kun je op het social media platform terecht. Op dit moment gaat er weer een grappig weetje viraal, want McDonald’s bezoekers hebben iets grappigs over de ijsklontjes in het drinken ontdekt.

Waar of niet waar?

Volgens Mc-klanten zijn de ijsklontjes die je bij je ijskoude cola krijgt namelijk in de vorm van een M! FavorFlav-redacteur Wieke wilde dit met eigen ogen zien en besloot drinken (en snacks) te halen bij de Mac om het weetje te bevestigen. Helaas bleek dat Wieke geen geluk had en waren haar ijsklontjes gewoon plat. In de comments bevestigen McDonald’s-medewerkers dat de ijsklontjes inderdaad niet in de vorm van een M komen. “Soms zitten ze aan elkaar vast en lijkt het zo.”

@wiekeveenboer M-vormige ijsblokjes bij de McDonald’s..? #fyp #foryou #mcdonalds #mcdonaldshacks ? origineel geluid – Wieke

Aha! Weten we dat ook weer…

Lees ook: Aha: dít is waarom cola bij de McDonald’s altijd lekkerder smaakt dan ergens anders!

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: FavorFlav | Beeld: Adobe Stock