Sabine

Wat dacht je bijvoorbeeld van poffertjes met smeerworst en hagelslag?

Op Facebook vroegen we jullie onlangs wat de vreemdste voedselcombinaties zijn die jullie graag eten. We werden overspoeld met reacties en er zaten een paar euh… unieke voedselcombinaties tussen. We wilden jullie een aantal prachtige combinaties niet onthouden en sommen ze hieronder voor je op.

Misschien doe je zelf ook wel een paar voedselideeën op.

Pindakaas of een plakje ham is veel te gewoon voor op de boterham. Zo te lezen is chips het nieuwe broodbeleg. 

Appelmoes combineren met wat dan ook, ook daar zijn jullie gek op.

Eens wat anders dan een tosti hamkaas. 

Hollandse kost kun je best opleuken met een beetje stroop, zo vindt Lievelijne. 

Het zit ‘m allemaal in de specerijen. 

Friet met Maggi blijkt gewoon het nieuwe patatje mayo te zijn, daar zijn deze frieteters het roerend over eens.

Lijkt Maggi op de friet je niets? Eet de goudgele rakkers dan eens met chocolademousse.

Zout of suiker, het lijkt allebei op elkaar. 

Zo krijgt die neutraal smakende komkommer wel wat extra smaak. 

Geen bal met satésausje voor Jessica. 

Je zou het ook kunnen zien als een verantwoorde dip voor de chips. 

Een ding is zeker: het wordt zo een romig broodje.

Of veel mensen dit gaan proberen is nog maar de vraag…

Chocoladevlokken kun je goed combineren met tig andere lekkernijen.

Een blanco eierkoek is natuurlijk ook maar saai. 

Geen koek bij de koffie, maar een bakje hamka’s chips. 

Lees ook: Recept: Vanillecake met advocaat

Wil je dit recept bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Kookfans Facebook | Beeld: Pexels